Fotoverslag Politiek Energiedebat

Afgelopen vrijdag 15 juni 2018 hield SGP-jongeren Elburg/Oldebroek een debatavond over de vraag hoe de Nederlandse energievoorziening eruit moet zien in 2050! Chris Stoffer (Tweede Kamerlid SGP) en Carla Dik-Faber (Tweede Kamerlid ChristenUnie) waren aanwezig om het debat met elkaar aan te gaan. Ook Gert Harm ten Bolscher was aanwezig, om ons het verhaal vanuit de praktijk te vertellen. Ten Bolscher is directeur van GEAS Energiewacht (energie service specialist).

Er waren leuke tegenstellingen te zien in het debat, bijvoorbeeld over de vraag welke soorten energie we in de toekomst zouden moeten gebruiken, en of bijvoorbeeld Thoriumenergie een optie zou kunnen zijn. De avond valt in zijn geheel terug te kijken via: https://www.facebook.com/sgpjelburgoldebroek/videos/2079728092308162/

Ook nam onze oprichter en voorzitter Tom de Nooijer na meer dan drie jaar afscheid van de commissie. We danken hem voor al zijn inspanningen de afgelopen drie jaar en wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging als gemeenteraadslid in Oldebroek!

Ook deze avond was onmogelijk te organiseren zonder de financiële steun van alle sponsoren. Zie hiervoor http://www.sgpjeo.nl/sponsoren/. Ook danken we Laurens van Heerde voor het maken van de foto’s!