Onze campagne voor de GR2018 is begonnen!

SGP-jongeren Elburg/Oldebroek lanceert eigen jongerencampagne

Vandaag lanceren we als SGP-jongeren Elburg/Oldebroek onze eigen jongerencampagne! Met onze eigen speerpunten en kandidaat gaan we de jongeren in de gemeenten Elburg en Oldebroek opzoeken!

We lanceren deze campagne omdat we zien dat nog veel jongeren thuis blijven bij verkiezingen. Ze nemen meestal niet de tijd om de lange verkiezingsprogramma’s door te nemen. Daarom gaan wij de jongeren zelf opzoeken met een speciale flyer, waarin heldere en concrete speerpunten staan. Ook presenteren we onze eigen jongerenkandidaat, die zich hier hard voor zal maken, voor én na de verkiezingen.

De vijf speerpunten zijn:

  • Vóór jongeren
  • Vóór veiligheid
  • Vóór een dag rust
  • Vóór goede bereikbaarheid
  • Vóór muziek & sport

Tom de Nooijer (17) staat op plaats 5 op de kandidatenlijst van SGP Oldebroek.

In onze brochure lichten we onze speerpunten en kandidaat nader toe. We doen concrete voorstellen en laten op een makkelijke manier aan jongeren zien waar we voor staan en wat we willen. We zullen de jongeren gaan opzoeken om ons verhaal te vertellen. Met meer dan 1000 flyers gaan we tijdens de campagne naar verschillende kernen toe in de gemeenten Elburg en Oldebroek. Ook online is onze flyer beschikbaar: KLIK HIER om te downloaden.

Op naar 21 maart! Wij zijn #DeStemVanJongeren!

De aftrap!

De campagne is begonnen!